IVA_8986

Емилия

Тета терапевт, Рейки мастер, Масажист Аюрведа Йога масаж, класически масаж, арома масаж и др.

Завършила съм сертифицирани обучения в системата Тета лечение по метода на Ваяна Стайбъл при Катина Груева през 2019г. През 2016г. и 2017г. приемам инициации в Рейки от първа до седма степен при Кристина Христова – рейки Мастер и йога инструктор в Йога Център Баланс. През 2014г. се обучвах в класически масаж, а през 2016г. завърших курс по Аюрведа Йога масаж при Петьо Коджабашев – сертифициран преподавател по различни видове масаж.

Работата ми с всеки клиент е индивидуална с внимание към сегашния момент. Смятам тялото за енергиен храм и дом за душата, в който трябва да се навлиза осъзнато с уважение и разбиране. Когато работя аз се смирявам. Присъствието ми е служене. Нито една терапия не може да се повтори! Терапията се случва сега! Има двама участници – аз и вие. Вашето състояние диктува работата ми, а то – състоянието, всеки път е различно.

Работата ми е смесица от различни въздействия, но винаги са продиктувани от вътрешното ми усещане за любов и разбиране към състоянието на всеки от вас!