
Заповядайте на една приятна среща с основателите на „Домът на Аюрведа“. Ще си говорим за най-важните принципи в Аюрведа и аюрведичната кухня. Ще се запознаете с аюрведичните доши и как можете да ги използвате за балансиране на отношенията ви в дома и работното място. За основни правила и най-често допускани грешки в готвенето и храненето. Ще похапнем сладко три основни аюрведични ястия с хляб чапати, сладки ладу и горещ чай масала.
Какво да очаквате?
Срещата ще протече в две части, с прекъсване за аюрведичен обяд. Докато си похапваме ще обясняваме, коя подправка за какво ни служи. Ще си приготвим заедно аюрведичен чай масала и ще отговорим на вашите въпроси. Ще говорим на обикновен български език, без много санскрит и аюрведичен диалект, който може да ви затрудни – вместо това ще ги заместим с най-близкия превод на български език или с реални примери от живота. Срещата ще е в свободен стил и ще ви оставим да водите разговора в най-интересната за вас посока. Така се надяваме да има най-голяма полза за присъстващите и да получите отговорите, които най-много ви вълнуват.
Кои сме ние?
Беседата ще бъде водена от а.п. Ивалин Иванов и а.п. Вержиния Илиева, завършили колеж за напреднали в Аюрведа при проф. Джейсън Чандлър, Австралия. Интензивното обучение и натрупания практически опит на Ивалин и Вержиния им дават силата да създадат „Домът на Аюрведа“ тук в България, с най-голямото си желание да бъдат полезни на род и родина!
Менюто включва:
1.Къри от червена леща – Masoor Dhal
2.Къри с ориз и карфиол – Gobhi Pilau
3.Къри с домати и панир – Tamatar Paneer Malai
4.Чапати хляб – Chapati
5.Аюрведичен чай Масала – Masala chai
6.Сладки от нахут – Besan Ladoo
На 7ми Март – Събота
в Йога център Баланс
Начало 11:00-13:00
Прекъсване за обяд 13:00-14:00
Втора част 14:00 – 16:00
Вход:
15 лв. за семинара
7,5 лв. за обяд