IMG_0702

Криси

 

Занимава се с различни терапии, които целят единство и хармония на тяло, ум и дух на човека. Психологията е в душата и още от дете, а тя е в основата на всички практики.

Преподава: Йога ( Виняса, Хатха, Ин йога), Рейки (Лечение с енергията), Регресия (Връщане в минали животи) , Кристалотерапия, Тайландски масаж, Ангелска терапия и напътствия с ангелски карти.

Сертифициран йога инструктор към БФЙ и НСА. Опитът й расте от различни и разнообразни курсове и семинари в България и чужбина. 

Сертифициран Рейки Учител и Грандмастер – 9 ниво, в автентичната двуканална система на Микао Усуи – Фам Рей

Сертифицирана в Регресивна терапия при Петър Петров – София

„Йога е път, по който тръгнах с любов, приемане и всеотдайност. Чрез нея опознах себе си по- добре, вслушвайки се в тялото и вътрешния си глас. Йога ми даде ясно разбиране за живота, ценностите и пътя, който всеки един човек трябва да извърви. Осъзнах, че когато човек е отворен за нещо, скоро ще се появи и неговият учител, който да го научи. За мен всеки човек в живота ни е учител, който идва, за да ни научи на нещо, и затова аз се уча постоянно.“

„В живота всичко е енергия, живеем в материален свят, но всъщност всички ние сме енергийни и духовни същества. За всеки човек пътят е един, но с различни разклонения по него и затова аз съчетавам най-разнообразни техники в живота и практиките си, като всички водят до там, където всички се опитваме да стигнем – до най-съкровеното, а то се намира вътре в нас, до истината за себе си, за света, за това кои сме ние и защо сме тук“.

„Животът е най-големият ни Учител – нека не го пропускаме.“